Om

FREMDIS TAXI

Det har inte varit en spikrak väg

till framgång. Vår historia är en

kapitel i vår ägares liv.

OM OSS

För att inte göra historien längre än nödvändigt, så

började det med en SAAB senhösten 2011.

Efter mindre komplikationer så började Fremdis Taxi

synas på Malmös gator mer regelbundet på våren 2012. Redan från 2012 så började vi också att åka upp till Norje för att erbjuda våra tjänster till rockpubliken där.

Vi har också sedan 2012 haft vår utgångspunkt på Sturups flygplats, och en kombination av högre teknik-krav och teknik som började bli gammal så blev det på våren 2015 en uppgradering av fordonsinnehavet till en Mercedes Sprinter med natur-/biogas-drift, även kallat Fordonsgas. Denna utrustades med drag för att kunna hantera fler typer av uppdrag.

 

Efter Sweden Rock Festival 2016 så har vi påbörjat ett uppdrag som undertransportör som innebär transporter av flightcrew mellan flygplats och hotell för deras dygnsvila. Detta har begränsat möjligheten till normal taxitrafik i viss utsträckning men ger också chans att kunna nyinvestera betydligt tidigare än det varit möjligt innan.

NÖJDA KUNDER

 

Våra kunder kommer till oss för att åka, vi finns där för att erbjuda våran tjänst, men

så länge vi inte blivit tillfrågade är det inte våra kunder. Vi vill ha nöjda kunder som valt oss av egen fri vilja, de är de kunder som är mest sannolika att komma tillbaka för att åka fler gånger.

Om någon letar efter en konkurrent så hjälper vi gärna till med det också om vi kan, det gör en chaufför som är serviceminded. Hen vill ha nöjda kunder, även om det inte hens egna!

 

Ingvar Fremdehake,

VD för Fremdis Limited UK Filial

VÅR PERSONAL

Ingvar Fremdehake

VD och Taxichaufför

FREMDIS TAXI Copyright @ All Rights Reserved

FREMDIS TAXI

fremdis.se